fbpx

A biztonsági ajtók legnagyobb átverése

Nagyon sok ajtóra azt mondják, hogy biztonsági ajtó, ami számos esetben félrevezeti a vásárlókat.

A műanyag és fa ajtóknál ez a jelző csupán annyit takar, hogy található benne egy biztonsági cilinderbetét, ami magát a zárrendszert védi a behatolásokkal szemben, de az ajtó kifeszítése, a gyenge szerkezet miatt, nem okoz különösebb gondot. 

Tehát hiába van bezárva az ajtó, ha leemelhető a zsanérról. A biztosítók nem véletlenül kérik, hogy kiemelés ellen védve legyenek a hagyományos zsanérok. Ilyenkor jobb opció híján egy rendkívül csúnya vas szerkezetet szokás ráhegeszteni a zsanérra. 

Ez nemcsak esztétikailag kifogásolható, de a feladatát is csak ideig-óráig látja el: ha az ajtó megvetemedik, kezdhetjük flexelni, hívhatunk szakembert, vagy cserélhetjük az egész nyílászárót. 

Mielőtt megvennénk egy biztonsági ajtót, komplexen nézzük meg, hogy ugye nem csak a zárbetét, de az egész szerkezet korszerű védelmet nyújt-e.

Nézz szét az Okosajtó termékei között: nálunk minden biztonságtechnikai szempontnak megfelelnek a nyílászárók, így se házi megoldásokra, se szakemberre nem lesz szükséged.

Innovatív. Személyre szabott. Garantált.

Megoldásainkat az igényeid inspirálták. Mi meghallgatjuk vásárlóinkat és gondosan felmérjük a beépítés helyét – így biztosan olyan okos eszközöket ajánlunk, ami az te elvárásaidhoz a legjobban passzol. Kiforrott, modern technológiánk nem csak otthonod biztonságát garantálja, hanem azt is, hogy e biztonság exkluzív megjelenéssel és hosszú élettartammal párosuljon.

Korábbi írásaink

Kövessen Facebookon!

Termékeink

Válaszd a legbiztonságosabb megoldást, válaszd az Okosajtót! Nézz szét a termékeink között, és tudd magad biztonságban!

Fizetési partnerünk

Termékeink

Válaszd a legbiztonságosabb megoldást, válaszd az Okosajtót! Nézz szét a termékeink között, és tudd magad biztonságban!

Fizetési partnerünk