fbpx

Nem túlzás egy kicsit ez a riasztó rendszer?

Mint az élet számos területén, a biztonság esetében is mindig az arany középutat kell választani: ha az otthonunkat szeretnénk megóvni az illetéktelenektől, az értékeinkhez mérten érdemes eszközöket vásárolni.

Egy lakóépületben nem valószínű hogy egy céges biztonsági rendszert ki tudsz használni, és mégcsak nem is indokolt. Ne essünk túlzásba, inkább  olyan eszközöket válasszunk, ami hasznos, és szükségszerű a lakókörnyezetünkben.

Egy nyaraló övezetben, ahol télen jellemzően kevesebben fordulnak meg, nagyobb veszélynek van kitéve egy ingatlan, mert nem tűnik fel senkinek, ha a besurranó zajt kelt a betöréskor.

Viszont azt is érdemes számításba venni, hogy egy túlbiztosított épület hamarabb felkelti a betörők figyelmét.  Sokszor bőven elég, ha már masszív biztonsági nyílászáróval szereled fel a házadat (függetlenül attól, hogy nyaraló övezetről beszélünk), a betörő kétszer is meggondolja, hogy érdemes-e próbálkozni.

Ezért kell arra ügyelni, hogy bár óvjuk a tulajdonunkat, ne biztosítsuk túl feleslegesen. Az Okosajtónál megtalálod azokat az eszközöket, amikkel érdemes felszerelned az ingatlanodat.

Nézz szét a termékeink között, és találd meg Te is az arany középutat!

Innovatív. Személyre szabott. Garantált.

Megoldásainkat az igényeid inspirálták. Mi meghallgatjuk vásárlóinkat és gondosan felmérjük a beépítés helyét – így biztosan olyan okos eszközöket ajánlunk, ami az te elvárásaidhoz a legjobban passzol. Kiforrott, modern technológiánk nem csak otthonod biztonságát garantálja, hanem azt is, hogy e biztonság exkluzív megjelenéssel és hosszú élettartammal párosuljon.

Korábbi írásaink

Kövessen Facebookon!

Termékeink

Válaszd a legbiztonságosabb megoldást, válaszd az Okosajtót! Nézz szét a termékeink között, és tudd magad biztonságban!

Fizetési partnerünk

Termékeink

Válaszd a legbiztonságosabb megoldást, válaszd az Okosajtót! Nézz szét a termékeink között, és tudd magad biztonságban!

Fizetési partnerünk