fbpx

Az átláthatatlan kerítés legnagyobb veszélye

Gondoltad volna, hogy sok esetben egy drótkerítés nagyobb védelmet nyújt, mint egy összefüggő fal?

Széles körben elterjedt nézőpont, hogy minél kevésbé látnak át egy kerítésen, annál inkább védve vagyunk. Ezért szokás egy összefüggő fallal körülvenni a családi házakat, ami bár valóban elzárja az ingatlant a kíváncsi szemek elől, de nem nehezíti meg egy betörő dolgát. 

Egyszerű átmászni egy faszerkezeten, ráadásul miután átjut a kerítésen, már a szomszédok sem látják, így le sem tudják buktatni. Ha pedig nincs aki észrevegye a betörőt, nincs aki értesítse a rendőrséget vagy a ház lakóit.

Egy drótkerítésen nehezebb az átjutás, és a környéken élők szemének is feltűnő, ha valaki átmászik egy kerítésen, a kertbe bejutva körbejárja a házat, és próbál megfelelő betörési pontot találni.

Érthető, hogy szeretnénk elzárni a magánszféránkat a külvilág elől, de ehhez profi eszközöket használj, és ne hibás elméletekre alapozz.

Ha tanácstalan vagy, hogy a te otthonod mitől lehetne biztonságosabb, nézz szét az Okosajtó bombabiztos termékei között és találd meg számodra a legtökéletesebbet.

Innovatív. Személyre szabott. Garantált.

Megoldásainkat az igényeid inspirálták. Mi meghallgatjuk vásárlóinkat és gondosan felmérjük a beépítés helyét – így biztosan olyan okos eszközöket ajánlunk, ami az te elvárásaidhoz a legjobban passzol. Kiforrott, modern technológiánk nem csak otthonod biztonságát garantálja, hanem azt is, hogy e biztonság exkluzív megjelenéssel és hosszú élettartammal párosuljon.

Korábbi írásaink

Kövessen Facebookon!

Termékeink

Válaszd a legbiztonságosabb megoldást, válaszd az Okosajtót! Nézz szét a termékeink között, és tudd magad biztonságban!

Fizetési partnerünk

Termékeink

Válaszd a legbiztonságosabb megoldást, válaszd az Okosajtót! Nézz szét a termékeink között, és tudd magad biztonságban!

Fizetési partnerünk