fbpx

Egy tolvaj nemcsak az anyagi javaktól foszt meg

A tárgyi veszteségnél a lelki trauma sokkal nagyobb teher azoknak, akiknek kirabolják a házát.

Akinek törtek már be az otthonába, tisztában van vele, hogy az ellopott értékek, például egy mobiltelefon, televízió, családi ékszer, nem a legnagyobb kár, amit egy tolvaj okozhat. Az anyagi veszteségnél a lelki trauma nagyobb és hosszabb távú terhet jelent.

A tárgyak pótolhatók, idővel helyettesíthetők, újra megvásárolhatók. Sajnos maga az élmény viszont maradandó lehet, amit egy betörés okozhat. A tudat, hogy egy idegen járt a házadban az engedélyed nélkül, és nem tudtad megakadályozni, sokkoló érzés. 

Ezen nem könnyű túltenni magunkat, és nem ismeretlen vizeken evezünk, hiszen saját tapasztalatból írunk. 

A későbbiekben ez okozhat kisebb-nagyobb kényszercselekvést, amikor csak sokadik ellenőrzés után hisszük el, hogy tényleg bezártunk minden ajtót és ablakot, és percekbe telik, mire el tudjuk hagyni a házat/lakást. Bízunk benne, hogy akinek volt része hasonlóban, sikerült túltennie magát, és megfelelően védett az otthona. 

Ha szeretnéd te is biztonságban tudni a lakásodat és az értékeidet, nézz szét termékeink között, amelyek tökéletes biztonságot nyújtanak!

Innovatív. Személyre szabott. Garantált.

Megoldásainkat az igényeid inspirálták. Mi meghallgatjuk vásárlóinkat és gondosan felmérjük a beépítés helyét – így biztosan olyan okos eszközöket ajánlunk, ami az te elvárásaidhoz a legjobban passzol. Kiforrott, modern technológiánk nem csak otthonod biztonságát garantálja, hanem azt is, hogy e biztonság exkluzív megjelenéssel és hosszú élettartammal párosuljon.

Korábbi írásaink

Kövessen Facebookon!

Termékeink

Válaszd a legbiztonságosabb megoldást, válaszd az Okosajtót! Nézz szét a termékeink között, és tudd magad biztonságban!

Fizetési partnerünk

Termékeink

Válaszd a legbiztonságosabb megoldást, válaszd az Okosajtót! Nézz szét a termékeink között, és tudd magad biztonságban!

Fizetési partnerünk