fbpx

Eláruljuk, mi a jobb egy álkameránál!

Ha egy betörő kültéri kamerát lát egy házon, kétszer is meggondolja, hogy érdemes-e megkockáztatni a behatolást. A kamerák az utólagos nyomozásban nyújtanak segítséget, folyamatos megfigyelést tesznek lehetővé, valamint megelőző hatással is bírnak.

Sok esetben egy működésképtelen kültéri egység is távol tartja a tolvajokat, hiszen nem tudják, hova van bekötve, hogyan működik, van-e a házon belül további biztonságtechnikai eszköz – persze nem javasoljuk, hogy álkamerát rakjatok fel.

Az Okosajtó kamerái nem igényelnek hálózati kiépítést, te magad is néhány mozdulattal felszerelheted, és máris van egy profi megfigyelő rendszered, és nem egy garázsból előkapott kamu kamerád.

A védelmi funkció mellett megkönnyítheted vele a mindennapokat:

  • Ha nagyon ugat a kutya, utánajárhatsz az okának. 
  • Ha elutaztál, megnézheted, járt-e nálad a posta, és szólhatsz a szomszédnak, hogy ürítse ki a leveles ládát. 
  • Ha le van húzva a roló, a telefonodról pár érintéssel megnézheted, milyen időt “lát” a kamera, kell-e esőkabát, ráfagyott-e a jég a kocsi szélvédőjére. 

Pont erre vágysz? Akkor ne késlekedj, és kamu kamera helyett válogass az Okosajtó termékei közül!

Innovatív. Személyre szabott. Garantált.

Megoldásainkat az igényeid inspirálták. Mi meghallgatjuk vásárlóinkat és gondosan felmérjük a beépítés helyét – így biztosan olyan okos eszközöket ajánlunk, ami az te elvárásaidhoz a legjobban passzol. Kiforrott, modern technológiánk nem csak otthonod biztonságát garantálja, hanem azt is, hogy e biztonság exkluzív megjelenéssel és hosszú élettartammal párosuljon.

Korábbi írásaink

Kövessen Facebookon!

Termékeink

Válaszd a legbiztonságosabb megoldást, válaszd az Okosajtót! Nézz szét a termékeink között, és tudd magad biztonságban!

Fizetési partnerünk

Termékeink

Válaszd a legbiztonságosabb megoldást, válaszd az Okosajtót! Nézz szét a termékeink között, és tudd magad biztonságban!

Fizetési partnerünk