fbpx

Házat építesz és szűk a költségvetés? A profi védelem az első!

Egy 500-1000 négyzetméteres háznál nem jellemző, hogy anyagi korlátja lenne a megfelelő biztonsági rendszer kiépítésének. Átlagosan azonban 100-120 négyzetméteresek a családi házak, és a tulajdonosok igyekeznek minél többet kihozni a véges költségvetésből.

Az a probléma, hogy sokan úgy vágnak bele önerőből a házépítésbe, hogy az anyagi keretük 100%-ának a felhasználásával számolnak. Pedig egy építkezés sokszor az eredeti költségek másfélszeresét emészti fel, ez menet közben derül ki.

A kivitelező hiába mondja, hogy 30 millióból megépíti a házat, ha például ezer forintos csempével kalkulál, ami helyett a tulajdonos kapásból drágább, szebb verziót választ. 

Ilyenkor vagyunk hajlamosak a kevésbé látványos elemeken spórolni, mint a nyílászárók. Veszünk egy gyenge minőségű ajtót, ablakot, amire ha kettőt rátüsszentünk, máris deformálódik.

Ezek nemcsak a biztonságot nem adják meg, de elkezdik átengedni a levegőt, ami a téli szezonban okoz bosszúságot. 

Ha szűk a büdzsé, elsőként ne a külsőségekről, hanem a legfontosabb elemekről gondoskodj: ilyenek a profi védelmi eszközök. A berendezések másodlagosak (ráérsz függönyt venni két hónap múlva is).

Keresd meg a számodra tökéletes megoldást az Okosajtó kínálatában és tudd biztonságban vadonatúj házadat!

Innovatív. Személyre szabott. Garantált.

Megoldásainkat az igényeid inspirálták. Mi meghallgatjuk vásárlóinkat és gondosan felmérjük a beépítés helyét – így biztosan olyan okos eszközöket ajánlunk, ami az te elvárásaidhoz a legjobban passzol. Kiforrott, modern technológiánk nem csak otthonod biztonságát garantálja, hanem azt is, hogy e biztonság exkluzív megjelenéssel és hosszú élettartammal párosuljon.

Korábbi írásaink

Kövessen Facebookon!

Termékeink

Válaszd a legbiztonságosabb megoldást, válaszd az Okosajtót! Nézz szét a termékeink között, és tudd magad biztonságban!

Fizetési partnerünk

Termékeink

Válaszd a legbiztonságosabb megoldást, válaszd az Okosajtót! Nézz szét a termékeink között, és tudd magad biztonságban!

Fizetési partnerünk