fbpx

Mi történik, ha lemerült az elem a biztonsági ajtó zárjában? Pánikra semmi ok!

Nem egyszer kérdezik meg vásárlóink, hogy mi történik, ha lemerül az elem a biztonsági ajtó elektronikus zárjában, vagy a mobiltelefon, amivel az ajtót nyitjuk. Megnyugtató és minden félelmet eloszlató válaszunkat itt olvashatjátok.

Mi történik akkor, ha lemerül a telefon, amivel a biztonsági ajtót nyitod? Nem, nem esel kétségbe, mivel több opció is kínálkozik. Egyrészt letöltheted az applikációnkat egy másik telefonra (például a házastársad készülékére), amivel a megfelelő kódok ismeretében ki tudod nyitni a zárat.

Ha látod, hogy hamarosan lemerül a mobilod, akár időszakos kódot is beállíthatsz az ajtózárnak, ami mondjuk két óráig “él”. Így nem gond, ha a telefon lemerül, az imént generált kóddal bejutsz az ajtón.  

De nézzük meg azt az esetet, amikor a biztonsági ajtóban merül le az elem. A rendszer hangosan jelez, ha merülő félben van, ezért időben értesülsz róla, és cserélni tudod az elemet. 

Tegyük fel, hogy a napi rohanásban kiment a fejedből, és elfelejtettél elemet rakni a zárba – nálam ez a valószínűbb. Ilyenkor sincs gond, hiszen ajtóinkat biztonsági kulccsal, a hagyományos módszerrel is nyithatod.

Láthatod, hogy aggodalomra semmi ok, a technológia több fronton is biztosított! 

Ha felkészültél, hogy a legmodernebb eszközökkel biztosítsd az otthonodat, nézz szét a termékeink között, és válaszd ki a számodra megfelelőt! 

Innovatív. Személyre szabott. Garantált.

Megoldásainkat az igényeid inspirálták. Mi meghallgatjuk vásárlóinkat és gondosan felmérjük a beépítés helyét – így biztosan olyan okos eszközöket ajánlunk, ami az te elvárásaidhoz a legjobban passzol. Kiforrott, modern technológiánk nem csak otthonod biztonságát garantálja, hanem azt is, hogy e biztonság exkluzív megjelenéssel és hosszú élettartammal párosuljon.

Korábbi írásaink

Kövessen Facebookon!

Termékeink

Válaszd a legbiztonságosabb megoldást, válaszd az Okosajtót! Nézz szét a termékeink között, és tudd magad biztonságban!

Fizetési partnerünk

Termékeink

Válaszd a legbiztonságosabb megoldást, válaszd az Okosajtót! Nézz szét a termékeink között, és tudd magad biztonságban!

Fizetési partnerünk