fbpx

Segítünk, hogy tudj beszélgetni a betörőkkel!

Szomorú tény, de autóriasztókra a kutya sem figyel oda manapság - na jó, a blökik talán még elkezdenek ugatni.

Ezzel a betörők is tisztában vannak, és egyre gátlástalanabbak. Sokkal kevésbé tartanak már attól, hogy a zár feltörésekor beinduló hagyományos riasztó akadályozhatná – a szomszédok úgysem rohannak lélekszakadva a tett színhelyére, a járőrök pedig csak hosszú percek múlva érkeznek ki. 

Az Okosajtó termékei erre a problémára kínálnak megoldást: a telefonodon keresztül ellenőrizheted a házadat, és ha mozgást látsz a környéken (vagy erről értesítést kapsz), könnyűszerrel elzavarhatod a besurranót. 

Felkapcsolhatod a lámpákat, irányíthatod a biztonsági eszközöket, vagy akár “rászólhatsz” a betörőre, mikrofonon keresztül, hogy látod a felvételen és a rendőrség már úton van – sok sikert is kívánhatsz neki.

Na, szerinted melyik tolvaj állna le beszélgetni a ház tulajdonosával? Bizonyára abban a pillanatban olajra lépne, és lehet, hogy egy életre elmenne a kedve erkölcstelen hobbijától.

Már csak egy kattintásra vagy attól, hogy ezt a modern biztonságot megadhassuk neked is. Gyere, és válogass kedvedre jobbnál jobb termékeink közül!

Innovatív. Személyre szabott. Garantált.

Megoldásainkat az igényeid inspirálták. Mi meghallgatjuk vásárlóinkat és gondosan felmérjük a beépítés helyét – így biztosan olyan okos eszközöket ajánlunk, ami az te elvárásaidhoz a legjobban passzol. Kiforrott, modern technológiánk nem csak otthonod biztonságát garantálja, hanem azt is, hogy e biztonság exkluzív megjelenéssel és hosszú élettartammal párosuljon.

Korábbi írásaink

Kövessen Facebookon!

Termékeink

Válaszd a legbiztonságosabb megoldást, válaszd az Okosajtót! Nézz szét a termékeink között, és tudd magad biztonságban!

Fizetési partnerünk

Termékeink

Válaszd a legbiztonságosabb megoldást, válaszd az Okosajtót! Nézz szét a termékeink között, és tudd magad biztonságban!

Fizetési partnerünk