fbpx

Valóban biztonságosabb egy társasház?

Egy családi ház biztonságáról mindenkinek saját kezűleg kell gondoskodni. Nincs kőbe vésett szabálya, hogyan védd meg az otthonodat. Joggal merülhet fel a kérdés, hogy egy társasház esetében mekkora hangsúlyt kell fektetni az óvintézkedésre, egyáltalán mennyire vagyunk kitéve az illetéktelen behatolóknak?

Elég, ha a józan gondolkodásunkra alapozunk: a földszinten fordulnak meg a legtöbben, itt van a legnagyobb forgalom. Az emeleteken feljebb haladva egyre csökken a jövés-menés, a legfelső szinten pedig általában az a 3-4 család jár, aki ott lakik.

Itt fog próbálkozni a betörő is, mert az elsődleges szempont, hogy zavartalanul végezhesse kártékony tevékenységét. 

Nem elegendő, hogy a főbejárat kóddal védett, és be van kamerázva, hiszen tudjuk, hogy nem bonyolult besurranni egy éppen csukódó ajtón, a kapucnit feltéve. 

Te hányszor tartod meg a bejárati ajtót, amikor látod, hogy valaki épp befelé igyekszik? Ha nem ismered az illetőt, akkor sem feltételezed róla, hogy éppen betörni készül az egyik lakásba, igaz? Pedig semmit nem tudsz róla.

Éppen ezért kell gondoskodni lakásonként a biztonságról, mert bár nagyobb a nyüzsgés egy tízemeletes házban, pont az ebből adódó könnyelműség miatt válhat a rosszakarók célpontjává.

Nem kell megijedni, hiszen az Okosajtó eszközeivel könnyedén gondoskodhatsz a lakásod biztonságáról. Nézd meg a termékeinket és válogass kedvedre!

Innovatív. Személyre szabott. Garantált.

Megoldásainkat az igényeid inspirálták. Mi meghallgatjuk vásárlóinkat és gondosan felmérjük a beépítés helyét – így biztosan olyan okos eszközöket ajánlunk, ami az te elvárásaidhoz a legjobban passzol. Kiforrott, modern technológiánk nem csak otthonod biztonságát garantálja, hanem azt is, hogy e biztonság exkluzív megjelenéssel és hosszú élettartammal párosuljon.

Korábbi írásaink

Kövessen Facebookon!

Termékeink

Válaszd a legbiztonságosabb megoldást, válaszd az Okosajtót! Nézz szét a termékeink között, és tudd magad biztonságban!

Fizetési partnerünk

Termékeink

Válaszd a legbiztonságosabb megoldást, válaszd az Okosajtót! Nézz szét a termékeink között, és tudd magad biztonságban!

Fizetési partnerünk